Livrare

Pentru livrarea produselor, compania noastra va utiliza fie proprii curieri fie o companie de curierat intern.

La efectuarea comenzii, veti putea alege modalitatea de plata preferata.

Toate produsele vor fi livrate in ambalajul original, al producatorului. Acestea sunt sigilate si insotite de factura si certificat de garantie. In plus, toate produsele noastre sunt asigurate pe intreaga durata a transportului, pana ce ajung la destinatar.

Daca la data si ora stabilite pentru livrare, clientul nu este disponibil, comanda acestuia va fi rezervata pentru o perioada de cinci zile lucratoare, timp in care se va incerca contactarea clientului si stabilirea unei noi livrari. In cazul in care livrarea nu va fi finalizata nici in aceasta situatie, comanda va fi anulata.

In situatia in care plata s-a efectuat prin virament bancar, perioada de livrare se va calcula din momentul confirmarii platii in contul SC AQUARYS COMPANY INTERNATIONAL.

Pentru aceasta operatiune datele utilizate sunt urmatoarele:

SC AQUARYS COMPANY INTERNATIONAL
Nr. ord. Reg. com./an: J40/1865/2004
Cod inregistrare fiscala: 16128783
Sediu: Str. Orhideelor 49, Sector 1, Bucuresti
Cod IBAN: RO14BTRL04401202649249XX
BANCA TRANSILVANIA - SUC.BUCUR OBOR

Pentru livrare se va proceda in modul urmator:

  • Valoarea calculata a transportului se va adauga valorii produselor comandate oriunde in tara, in functie de modalitatea de plata si de livrare. Pentru aflarea costului exact al transportului, puteti trimite un email al adresa office@aquarys.ro, in care sa specificati orasul in care se va face livrarea si produsele comandate. Majoritatea comenzilor sunt livrate de catre firma de curierat Fan Courier.

Pe langa aceste servicii compania noastra va pune la dispozitie si oferte speciale de transport gratuit in toata tara. Acestea vor fi marcate pe site-ul nostru cu un simbol specific.

Atentie! La primire, verificati produsele pentru orice defect al ambalajului. Doar in momentul in care ati dedus ca totul este in regula semnati actele puse la dispozitie de Fan Courier