Tendinte in 2011 ! Aer Conditionat !

In 2011 se accentueaza tendinta producatorilor de a mari volumul de productie pentru echipamentele de aer conditionat cu Inverter. Se merge in continuare pe dorinta de economisire de energie, de crestere a fiabilitatii echipamentelor si de micsorare a dimensiunilor de gabarit.

Totodata echipamentele de aer conditionat , indiferent ca vorbim de cele tip Split de perete sau Convertibil de tavan/podea cu aplicatii rezidentiale sau de cele tip Caseta, Duct,  cu aplicatii comerciale, vor fi folosite din ce in ce mai mult pentru incalzire pe fondul cresterii preturilor la gaze, la petrol.

Putini dintre Dumneavoastra cunosc faptul ca aceste echipamente sunt de fapt niste pompe de caldura Aer-Aer care ofera randamente net superioare centralelor termice in conditii de temperatura exterioare intre 0 si 10 grade Celsius. chiar si la -15 grade echipamentele de aer conditionat cu Tehnologie Inverter ofera randamente bune.De aceea in 2011 Producatorii se vor concentra pentru depasirea acestor constrangeri de temperatura.

Cu respect,

Ovidiu Porojan