HITACHI Surprinzator de flexibil in solutii de climatizare

HITACHI a fost primul producator de echipamente de climatizare din lume care a introdus sistemele multisplit folosind compresoare Inverter de curent continuu, capabile sa raceasca sau sa incalzeasca pana la 6 incaperi. Integrarea compresorului Inverter Twin Rotary (Dublu rotativ)  alaturi detehnologia PAM  au ajutat la realizarea unui sistem cu factor de putere de aproape 100%, asigurand astfel, performanta si eficienta de neegalat.
Avantajul sistemelor Hitachi Multizone este dat de faptul ca veti climatiza intreaga locuinta (de la 2 pana la 6 camere) cu o singura unitate exterioara economisind spatiu si protejand totodata arhitectura cladirii. Dimensiunile unitatilor exterioare sunt compacte, putand fi puse pe o terasa sau pe acoperis. Un alt avantaj este faptul ca fiecare persoana isi poate seta aparatul si isi poate crea confortul dorit printr-o simpla apasare de buton, indiferent de cerintele celorlalti ocupanti din alte incaperi.
  •     Gama diversificata si compatibilitate extinsa intre unitati exterioare si unitatile interioare.
  •     Flexibilitate si usurinta in instalare.
  •     Unitatile exterioare Multizone sunt testate si certificate pentru o lungime totala a traseului frigorific de pana la 90 m, atunci cand unitatea exterioare are 6 unitati interioare conectate.
  •     Capacitati de la 3.6 Kw pana la 12.6 Kw pentru unitatile exterioare.
  •     Functionare pe racire pana la temperaturi exterioare de -10 C si pe incalzire la – 15 C.
 
Gama diversificata de unitati exterioare
Cu puteri incepand de la 3.6 kw pana la 13 kw Hitachi va ofera 7 modele de unitati exterioare pentru gama Multizone. Numarul maxim de unitati interioare ce pot fi conectate la o singura unitate exterioara este de 6 unitati interioare pentru unitatea RAM-130NP6A cu posibilitatea unei incarcari maxime de 17 Kw.