Daikin FTXS25K Inverter 9000 BTU

Pret: 4109 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

 OCHI INTELIGENT PENTRU ZONE MULTIPLE

Ochiul inteligent este capabil sa detecteze in mod automat locul unde se afla toate persoanele dintr-o incapere, favorizand directionarea fluxului de aer catre zonele opuse acestora,a stfel incat jetul de aer racit / incalzit sa nu sufle direct catre acestea. Noua tehnologie permite economisirea energiei, intrucat unitatea AC detecteaza momentele cand spatiul destinat climatizarii ramane gol. Mai exact, dupa 20 de minute, aparatul diminueaza nivelul de racire / inc?lzire, mentinand in acelasi timo temperatura din camera la un nivel confortabil.

 

FUNCTIONARE SILENTIOASA A UNITATII EXTERIOARE 

Pentru un somn confortabil, odihnitor.

MODUL CONFORT

Modul confort va ajusta in mod automat fluxul de aer din incapere, prevenind directionarea acestuia catre persoanele prezente.

 

FLUX DE AER 3-D

Fluxul de aer 3-D contribuie la realizarea unui nivel optim de confort, fie in mod automat, fie la cerere. Jetul de aer poate fi reglat inclusiv pe lateral, asigurand un control eficient asupra directiei acestuia.

 

MODUL PUTERE

Asigura incalzirea si racirea rapida a spatiului dorit, obtinand in acelasi timp un consum mai redus energetic, datorita functiei auto-restart.

MODUL ECONOMIC

Programatorul Daikin pentru 24 de ore va permite sa programati ora dorita pentru pornirea / oprirea functionarii acestui split Daikin cu Inverter ce dispune de o putere de 9 000 BTU.

CONTROL ONLINE

Modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin asigura un control facil al aparatului de aer conditionat de oriunde din lume si in oricare moment al zilei, cu ajutorul unui laptop, smartphone ori tableta.

In plus, majoritatea aparatelor de aer conditionat sunt dotate cu optiuni performante de conectare la sistemele specifice caselor inteligente, prin intermediul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, ori la unitatea centrala de control Daikin.

(Conectarea via BACnet sau LON este posibila via Daikin DIII-Net)

 

APLICATIA MULTI-SPLIT

Noile aplicatii multi-split asigura climatizarea mai multor incaperi, prin folosirea unei singure unitati exterioare, avantajand clientii printr-o instalare mai simpla si favorizand o economie de spatiu la exterior. Unitatile exterioare multi-split sunt capabile sa deserveasca de la doua pana la 5 unitati interioare. In plus, cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numarul dispozitivelor interioare deservite poate fi chiar si de 9.

 

  Model:
  Producator Daikin
  Cod produs FTXS25K+RXS25L
  Tip 9000
  Capacitate de racire:
  Minim 4440Btu/h
  Standard 8530Btu/h
  Maxim 10920Btu/h
  Capacitate de incalzire:
  Minim 4440Btu/h
  Standard 9550Btu/h
  Maxim 16040Btu/h
  Putere consumata:
  la racire 570W
  la incalzire 600W
  Temperatura exterioara de functionare:
  la racire -10 ~ 46°C
  la incalzire -15 ~ 18°C
  Caracteristici energetice:
  EER 4.39W/W
  SEER 7.9
  COP 4.67W/W
  SCOP 4.93
  Clasa de energie racire A++
  Clasa de energie incalzire A++
  Alimentare monofazat
  Tip compresor inverter
  Agent frigorific:
  Tip R410A
  Debit de aer:
  Interior mc/min. 9.1 / 9.1 / 5.0 / 3.9
  Exterior mc/min. 33.5
  Nivel de zgomot:
  Interior (H/M/L/Sleep) 41 / 33 / 25 / 19dB(A)
  Exterior 59dB(A)
  Dimensiuni:
  Interior 289 x 780 x 215mm
  Exterior 550 x 765 x 285mm
  Greutate:
  Interior 8kg
  Exterior 34kg

   

  Montajul este Gratuit!

   

  Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit, accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu.

   

Produse din aceeasi categorie