Aparat de aer conditionat LG Silver DECO P24RK 24000 Btu/h Inverter

Pret: 5773.7 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:
Model:
Producator LG
Cod produs P24RK
Tip 24000
Capacitate de racire:
Minim 3070Btu/h
Standard 23986Btu/h
Maxim 29513Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 3070Btu/h
Standard 28797Btu/h
Maxim 38896Btu/h
Putere consumata:
la racire 2190W
la incalzire 2330W
Intensitate curent:
la racire 9.5A
la incalzire 13A
Caracteristici energetice:
EER 3.21W/W
SEER 5.9
COP 3.62W/W
SCOP 3.5
Clasa de energie racire A
Clasa de energie incalzire A+
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 26
Exterior mc/min. 60
Deumidificare 2.8l/h
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 49 / 44 / 39 / 37dB(A)
Exterior 56dB(A)
Dimensiuni:
Interior 1209 x 346 x 237mm
Exterior 870 x 800 x 320mm
Greutate:
Interior 18kg
Exterior 58kg

 

 

Filtrul 3M de micro protectie, ofera flux maxim de aer in filtru cu zgomot redus, colecteaza substantele nocive microscopice, inclusiv polen si praf fin care cauzeaza boli respiratorii.

1. Incaperea

Intr-un raport din anul 2000 se arata ca numarul deceselor cauzate de catre micro particulele nocive din incapere este de aproximativ 2.8 milioane de persoane.

  • tipurile de particule nocive sunt micro virusii, bacteriile, fum si ciuperci;
  • cu cat dimensiunea partiulelor devine mai mici, posibilitatea de a produce astm si boli pulmonare creste.

Boli respiratorii si alergeni de interior

2. Ce este filtrul de protectie?

Avansatul filtru micro protectie 3M imbunatateste eficienta si performanta filtrului plasma ciclotron, care este in sine un sistem de filtrare foarte cuprinzator.

Pasul 1 : Filtrul cu Dubla Protectie Pasul 2 : Filtrul Micro Protectie 3M
Beneficiile Filtrului cu Dubla Protectie Cum functioneaza?
Filtrul retine partuculele de praf de peste 3μm si are functie antibacteriana. Substantele nocive microscopice (0.3μm) sunt puternic colectate electrostatic pe suprafata filtrului.

Filtrul Micro Protectie 3M

Structura tip canal deschis Suprafata micro-structurata Filtru electrostatic
Suprafata de filtrare tip canal creste capacitatea de colectare a prafului cu pierdere de presiune scazuta fara ca volumul de aer sa se reduca si performanta de racire se mentine. Performanta imbunatatita de colectare, printr-o constructie stratificata a suprafetei filtrului. Campul electrostatic creste capacitatea de colectare a prafului.

Beneficii

Pasul 1

Praful este captat de filtru.

Pasul 2

Filtrul micro-praf capteaza particulele de praf incarcate cu ioni negativi.

Pasul 3

Aer purificat este produs

Interiorul aparatului de aer conditionat este mentinut curat prin uscare de catre schimbatorul de caldura, apoi sterilizat inca o data cu nano ioni de plasma.

Cum functioneaza

1. Interiorul aparatului de aer conditionat se usuca in mod automat dupa utilizare.

2. Functia de sterilizare cu ioni indeparteaza germenii si mucegaiul.

Clasic

Principalele cauze de miros neplacut in aerul conditionat sunt mucegaiul si bacteriile care se dezvolata in schimbatorul de caldura atunci cand schimbatorul este umed.

Auto curatare

Functia de curatare automata a schimbatorului de caldura umed, pentru a preveni reproducerea bacteriilor sau mucegaiului, eliminarea potentialelor mirosuri de la instalatia de aer conditionat si scuteste utilizatorii de disconfortul de a curata frecvent filtrul.

Beneficiile functiei de auto curatare

Auto curatarea Plasmaster ofera aer curat prin eliminarea bacteriilor, mucegaiului si mirosurilor care se pot acumula in unitatea interioara.

  • Interiorul aparatului de aer conditionat este uscat in mod automat dupa utilizare.
  • Functia de sterilizare cu ioni inlatura mucegaiul si germenii.

Baleere verticala in 3 pasi automata si orizontala manuala

Aparatele de aer conditionat de la LG pot distribui in mod automat aerul pe verticala si manual pe orizontala.

Jet Cool

Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.

Auto Restart

In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

Control activ de energie

Alegeti nivelul consumului de energie pe care il doriti cu o apasare de buton.

Cum functioneaza

In cazul in care butonul functie de Control activ de energie va fi apasat la maxim, frecventa (Hz) a motorului va fi limitata pentru a controla consumul de energie.

  • Mod normal - 100% racire folosind consum de energie de 100%.
  • Pasul 1 (L) - Apasand butonul "Control energie" o data, se va produce 86% racire cu un consum de energie de 75%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 52Hz.
  • Pasul 2 (LL) - Apasand butonul "Control energie" de doua ori se va produce 79% racire cu un consum de energie de 50%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 39Hz.

Functia de control a energiei active

Functia de control a energiei este o modalitate eficienta de a va bucura de racire in timp ce economisiti energie. In ciuda consumului redus de energie, va puteti bucura in continuare de racoare.

Cum se utilizeaza

Cu functia "Control energie" puteti control nivelul de energie consumat in functie de situatie.

Mod normal

Camera aglomerata si activitate

Pasul 1

Cateva persoane nu prea active

Pasul 2

Putine persoane nu prea active

Eficienta energetica ridicata

Tehnologie inverter avansata, schimbator de caldura de inalta eficienta, precum si imbunatatirea eficientei compresorului si unitatii inverter asigura cel mai inalt nivel de eficienta energetica.

Compresor de inalta eficienta

Compresorul rotativ si eficienta motorului

Numarul de conexiuni de aspiratie a fost redus de la doua la una pentru a creste eficienta de compresie a agentului frigorific in timpul functionarii la viteza redusa. Motoarele DC din aparatele de aer conditionat LG se pot lauda ca fiind unele dintre cele mai eficiente din lume.

Ventilator cu motor BDLC

Cu un cuplu puternic si magnetismul puternic ND in interiorul rotorului, motorul BLDC furnizeaza volum mare de aer si inalta presiune statica. Controlul precis al vitezei prevede 13 etape diferite care face ca functionarea sa fie lina. Atat zgomotul electric cat si cel mecanic sunt mai tacute si exploatarea de mare viteza este disponibila.

Ventilator oblic unic LG

Prin minimizarea presiunii suprafetei panzei ventilatorului atunci cand este in contact cu aerul, zgomotul maxim este redus la un nivel care este printre cele mai scazute din lume

Nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. Spre exemplu, modelele LG P09RK, P12RK au, in modul sleep, un nivel de zgomot de numai 19 dB. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.

Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale.

Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.

Inovatoarea tehnologie LG aplicata inverterelor accentueaza performantele in domeniul reducerii zgomotului reducand totodata consumul de energie cu pana la 60%.

Economie de energie

Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Inverter

Pentru a reduce drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale, s-a acordat, in ultima vreme, o atentie considerabila produselor cu pompa de caldura datorita economiei de energie pe care o asigura.

In fapt, pompele de caldura cu inverter au o eficienta energetica semnificativ mai mare decat echipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Ca rezultat, produsele LG DC Inverter va ajuta sa economisiti pana la 57% din energia consumata in racire si 66% din energia consumata in incalzire.

In plus, folosind produse inverter, de mare eficienta energetica, nu mai trebuie sa va faceti griji legate de emisiile nocive de CO2.

Mai puternic

Compresor puternic BDLC

Echipamentul de climatizare LG inverter este dotat cu un compresor BDLC care foloseste un magnet puternic din neodim. Folosirea acestui tip de compresor a condus la imbunatatirea eficientei comparativ cu modelele AC Inverter (c.a.).

Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire

Noul Inverter DC (c.c.) marca LG a imbunatatit performantele de baza la racire si la incalzire, eliminand grijile pe care le poate aduce o vara torida sau o iarna friguroasa. Performanta la racire a fost imbunatatita cu 15%, iar performanta la incalzire a crescut cu 30%.

 

Montajul este Gratuit !

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme !

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Produse din aceeasi categorie