Hitachi Performance RAK-60PPA Inverter 20500 BTU

Pret: 6307.89 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

CARACTERISTICI DE CONFORT:

Nano Titanium Wassabi - Filtrele au in componenta oxizi de titan de dimensiuni nanometrice si sunt acoperite cu particule de wassabi.Actiunea combinata a celor doua componente permite o filtrare mai buna a aerului si dizolvarea agentilor patogeni.Wasabi este bine cunoscut pentru efectele sale antibacteriene si anti-mucegai eliminand alergenii,bacteriile si mirosurile neplacute.
 
Eco Powerful Silent - Printr-o simpla apasare de buton puteti alege modul de functionare care vi se potriveste cel mai bine, modul ECO pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta , modul POWERFUL pentru atingerea rapida a temperaturii din incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute) sau modul SILENT pentru reducerea nivelului de zgomot si liniste maxima.
 
Leave Home - Potrivita atunci cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, aceasta functie se poate activa pentru ca temperatura din incapere sa nu scada sub 10 C.
 
Clean - Gratie acestei functii unitatea interioara va ramane mereu curata prin uscarea schimbatorului de caldura prevenind astfel aparitia mirosurilor neplacute si a mucegaiului.
 
Sleep Timer - Puteti decide numarul de ore de functionare a echipamentului in timpul somnului pentru a economisi energie prin ajustarea automata a temperaturii +/- 2C pentru un somn confortabil si un nivel de zgomot redus,pentru o durata de pana la 7 ore.
 
Weekly Timer - Aceasta functie va permite sa programati pana la 6 cicluri de pornire si oprire pentru fiecare zi a saptamanii, totodata va ofera posibilitatea de a memora 2 programe de functionare, un program de vara si un program de iarna.
 
Info - Un singur buton pentru a cunoaste temperatura ambientala sau consumul de energie in Kw din luna curenta si precedenta sau orice cod de alarma in caz de defectiuni.
 
Sistemul de economisire a energiei:
Tehnologia unitatii interioare:
  • Debitul de aer
  • Pentru un debit de aer lin si silentios, dimensiunea grilei de aspiratie a unitatii interioare este cu 20% mai mare decat la alte echipamente de aer conditionat,astfel rotatia turbinei scade crescand eficienta si economisind energie electrica.
  • Ventilator de dimensiuni mari
  • Unitatea interioara Hitachi dispune de un ventilator foarte mare,aproximativ cu 11% mai mare decat alte ventilatoare conventionale.Cresterea diametrului scade viteza de rotatie a ventilatorului asigurand astfel eficienta,randament energetic si un zgomot redus.
  • Dimensiunea flapsului
  • Cresterea cu 54% a flapsului fata de modelul anterior contribuie la refularea si raspandirea eficienta a debitului de aer folosind mai putina energie electrica.
  • Schimbator de caldura Lambda
  • Suprafata mare a schimbatorului de caldura multi-dimensional Lambda creste dramatic raportul de transfer de caldura.Asigurand eficeienta energetica buna,ajuta la economisireaunei cantitati mari de energie(Pt.modelul RAK50PPA/RAC50WPA)
TEHNOLOGIA INOVATOARE PAM
Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15ºC.
 
Tehnologia unitatii exterioare:
1. Schimbator de caldura de inalta eficienta
Forma unica a lamelelor mareste suprafata schimbatorului de caldura cu pana la 5%, Cu alte cuvite, suprafata marita este masoara proximativ 3 coli hartie format A4. Cu toate acestea, dimensiunile unitatii exterioare au ramas neschimbate, aceasta avand dimensiuni compacte.
2. Ventilator foarte mare; datorita formei speciale a palelor, a diametrului si grosimii marite, noul ventilator al unitatii exterioare este capabil sa furnizeze suficient debit de aer in timp ce mentine un nivel de zgomot redus.
3. Compresor DC Rotativ
Compresorul Hitachi DC rotativ ofera o functionare puternica si eficienta prin uilizarea unui magnet care care ofera magnetism continuu pentru o rotatie fara atingeri si fara comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.
1. Rotor (Magnet permanent)
2. Stator
3. Cilindru
4. Compresor rotativ (Sectiune transversala)
5. Compresor DC rotativ
 
Hitachi a brevetat motorul DC Inverter. Hitachi a inventat in 1983 primul aer conditionat cu motor alimentat de curent continuu fara contacte .De atunci Hitachi a continuat cercetarea in inovatie si descoperirea de noi tehnologii.Astazi, toate motoarele Hitachi sunt DC Inverter.
Motoarele DC Inverter HITACHI sunt unice prin eficienta energetica si putere.
Sistemul de purificare a aerului prin filtrul Nano Titanium Wasabi
Filtrele Hitachi Nano Titanium Wasabi obtin rezultate net superioare in indepartarea mirosurilor sau a particulelor nocive din aer.Oxidul de titan este utilizat de ani buni drept catalizator foto;Hitchi a reusit sa imbunatateasca acest material prin reducerea dimensiunilor particulelor la un nanometru-ele ajungand acum cu mai mult de 1000 de ori mai mici decat cele din mediul normal antibacterian.Astfel,acest catalizator foarte fin poate retine si cele mai mici impuritati (care patrund usor prin alte filtre), optimizand calitatea aerului interior.
In imaginea comparativa se poate remarca diferenta de dimensiune fata de filtrele obisnuite.Astfel,orice particule cu diametrul mai mare de 5mm vor fi captate.Filtrul este lavabil si poate fi folosit semi-permanent.
Principiul de functionare al Nano Titanium:
Catalizatorul TiO2(dioxid de titaniu) are un efect dual: de neutralizare a bacteriilor si de deodorizare
Anti-bacterian Noul filtru de purificare a aerului de la Hitachi s-a dovedit eficient in a dezactiva peste 99.99% din bacterii.
Numar de bacterii
care supravietuiesc
 
1. Inainte  2. Dupa 24 de ore
Esantionul de bacterii (Stafilococ Auriu) este neutralizat in proportie de 99,99% intr-un interval de timp de 24 de ore. Teste efectuate de Universitatea Putra Malaezia
 
Anti-alergeni Filtru nano-titanium wasabi dezactiveaza eficient alergenii nocivi cum ar fi acarienii si formaldehide care provoaca boli alergice precum astmul.
Eliminarea mucegaiului si ciupercilor. Filtru de purificare nano titanium wasabi impiedica eficient cresterea ciupercilor,pentru a pastra aerul proaspat si fara mucegai tot timpul
Indepartarea mirosurilor.Filtru de purificare a aerului nano titan wasabi deodorizeaza aerul,eliminand pana la 82% din mirosuri in numai 1 ora.

 

Unitate interioara
Capacitate nominala de racire (min-max) (kW) 6.10 (0.9-6.5)
Capacitate nominala de incalzire (min-max) (kW) 6.80 (0.9-8.5)
Putere electrica absorbita - racire (min-max) (kW) 1.85 (0.15-2.30)
Putere electrica absorbita - incalzire (min-max) (kW) 1.88 (0.12-2.55)
Clasa de energie (racire/incalzire) A/A
SEER/SCOP 5.00/4.00
Nivel de zgomot - racire (SL/L/M/H) - dB(A) 30/33/42/48
Nivel de zgomot - incalzire (SL/L/M/H) - dB(A) 33/34/42/49
Debit de aer - racire (L/M/H) (m3/h) 480/540/690/930
Debit de aer - incalzire (L/M/H) (m3/h) 480/510/720/972
Dezumidificare (l/h) 2.8
Dimensiuni (HxLxA) - mm 295X1030X207
Greutate (kg) 12
Intensitate curent (A) 8.5~7.8/8.6~7.9
Alimentare electrica (tensiune/frecventa) 35V DC & 230V, 1Ph, 50Hz-unitate exterioara
Diametrul cablului de comanda (mm2) N/A
Diametru conexiune condens (mm) Ø16mm
Telecomanda Infrarosu
Unitate exterioara
Nivel de zgomot - racire (modul de noapte) - dB(A) 50
Nivel de zgomot - incalzire (modul de noapte) - dB(A) 53
Debit de aer (racire/incalzire) (m3/h) /
Dimensiuni (HxLxA) - mm 650x850x298
Greutate (kg) 50
Alimentare electrica (tensiune/faza/frecventa) 220-230V/1Ph/50Hz
Siguranta electrica (A) 20
Cablu electric (mm) 3x2.50
Cablu de interconectare (mm2) 2x2.5+2x1.6 sau 2.0
Dimensiune teava (lichid/gaz) (inch) 1/4 - 1/2
Lungime maxima traseu frigorific/Diferenta nivel (m) 30/20
Cantitatea de freon (kg) 1.65
Preincarcat cu freon (m/g/m) 30
Temperatura externa de functionare - racire (C) -10ºC~43
Temperatura externa de functionare - incalzire (C) -15ºC~21ºC
Refrigerant R410A
Tipul compresorului 2-Cylinder Rotary

 

Montajul este Gratuit !

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme !

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Produse din aceeasi categorie

Split Hitachi RAK-25WEC RAC-25PEC 12000 BTU

Split Hitachi RAK-25WEC RAC-25PEC 12000 BTU

Produs disponibil la comanda

Hitachi Performance RAK-70PPA Inverter 24000 BTU

Hitachi Performance RAK-70PPA Inverter 24000 BTU

Produs disponibil la comanda

Hitachi Eco Comfort RAK-35PEB Inverter 12000 BTU

Hitachi Eco Comfort RAK-35PEB Inverter 12000 BTU

Produs disponibil la comanda