Inventor Modus Inverter M2MVI-18 18000 BTU

Pret: 3220.56 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

Eco DesignEco Design

 

Acest model de sistem de aer conditionat monosplit, de la Inventor prezinta un consum redus de energie electrica, avand o cantitate mai mica de emisii de gaze daunatoare mediului inconjurator datorita Eco Design-ului si utilizarii de agent frigorific ecologic, fiind de asemenea dotat cu senzor pentru detectarea scurgerilor de freon.

 

Aparatele fac parte din clasa energetica A++ si sunt dotate cu tehnologia moderna AC Inverter si cu 5 viteze ale ventilatorului unitatii externe si12 viteze ale motorului ventilatorului unitatii interne, avand si un ciclu larg de functionare (25 faze ale frecventei compresorului (F1-F25)).

 

Toate acestea permit o functionare buna, cu eficienta crescuta, in conditii meteo extreme. Functia Hot Start, cea de memorare a pozitiilor flapsurilor si cea de auto restart permit o re-pornire a sistemului cu setarile avute in perioada de functionare anterioara, astfel incat veti putea opera unitatea cu usurinta si simplitate.

 

In plus, sistemele Inventor sunt dotate cu filtru Catalizator ce elimina mirosurile neplacute din camera, formaldehida si alti compusi organici volatili.

 

 

Filtre Healthy & Cold Plasma

 

 

Montajul este Gratuit!

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme!

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Produse din aceeasi categorie

Inventor Cosmo Inverter C2VI-18 18000 BTU

Inventor Cosmo Inverter C2VI-18 18000 BTU

Produs disponibil la comanda

Inventor Bon Inverter B2VI-24 22000 BTU

Inventor Bon Inverter B2VI-24 22000 BTU

Produs disponibil la comanda

Inventor Cosmo Inverter C2VI-12 12000 BTU

Inventor Cosmo Inverter C2VI-12 12000 BTU

Produs disponibil la comanda