Inventor Alfa Inverter A2MVI-12 12000 BTU

Pret: 2192.23 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

Eco DesignEco Design

In proiectarea sistemelor de aer conditionat Inventor, o atentie sporita a fost acordata impactului acestora asupra mediului inconjurator, pentru intreaga durata de viata a unitatilor. Aceste aparate prezinta un Eco Design, ce reduce consumul de energie electrica, si in consecinta si emisiile de gaze cu efect de sera. Astfel, echipamentele Inventor sunt concepute tinandu-se seama si de alte considerente de mediu, inclusiv: materialele folosite, cantitatea de apa utilizata, emisiile poluante, problema deseurilor si reciclarii.

 

 

Filtru Catalizator

 

Absoarbe mirosurile neplacute si gazele daunatoare precum formaldehida si alti compusi organici volatili.

Filtre Healthy & Cold Plasma

 

Sistemul Inventor Alfa Inverter face parte din Clasa Energetica A++, este dotat cu tehnologie de inalta performanta ALL DC INVERTER (atat unitatea interna, cat si cea externa sunt dotate cu tehnologia ALL DC INVERTER, astfel incat prezinta o performanta crescuta in conditii meteo extreme: racire -15°C?50°C / incalzire -15°C?30°C), poate raci la temperaturi ambientale scazute (-15°C?50°C) si are un interval de functionare mare (compresorul are pana la 25 de faze, iar gama de frecventa este cu pana la 70% mai mare, ceea ce permite controlul temperaturii si economia de energie).

Motorul ventilatorului unitatii interne are 12 viteze, iar unitatea externa are un motor al ventilatorului cu 5 viteze, ceea ce permite un control mult mai precis al temperaturii si o eficienta crescuta, in timp ce in Modul de Asteptare consumul este doar de 1 Watt (o economie de energie electrica de pana la 80%).

Aparatul prezinta functia Hot Start (un senzor ce controleaza motorul ventilatorului si care previne aerul rece sa ajunga in camera atunci cand echipamentul de afla in modul incalzire), pe cea de memorare a pozitiei flapsurilor, precum si pe cele de detectare a scurgerilor de agent freon (unitatea se va opri automat si va afisa codul de eroare EC) si Auto Restart (permite pornirea sistemului cu aceleasi setari in cazul unei pene de curent).

Formaldehida si alti compusi organici volatili (COV), precum si gazele nocive si mirosurile neplacute sunt eliminate cu ajutorul filtrului Catalizator rece, iar, in plus, aparatul mai poate fi dotat cu Colector de praf cu plasma, Filtru cu Vitamina C, Filtru Bio, Filtru cu Ioni de Argint, Lamela din aur si Functia de Auto Curatare, ce ajuta la obtinerea unui mediu interior curat.

O telecomanda cu fir poate fi adaugata unitatii, iar pe aceasta se poate incorpora Functia I FEEL, ce include un senzorul de temperatura interioara. Temperatura de poate cobora pana la 8°C datorita functiei ce previne inghetul, atunci cand spatiul nu este locuit pentru o perioada mai mare timp, in conditii meteo extreme.

 

 

Producator Inventor
Tip aparat Split de perete
Capacitate 12000 btu/h
Sistem functionare Inverter
Clasa de energie A+
Perioada de garantie (ani) 7
Capacitate racire (btu/h) 12000
Capacitate incalzire (btu/h) 12500
Debit de aer (min/max) (m?/h) 450/650
Nivel de zgomot unitate interioara (db) (min/max) 31
Nivel de zgomot unitate exterioara (db) (min/max) 56
Intensitate curent la racire (A) 7.17
Intensitate curent la incalzire (A) 7.04
Putere consumata la racire (kw/h) 1.65
Putere consumata la incalzire (kw/h) 1.62
EER racire (kw/kw) 5.6
COP incalzire (kw/kw) 3.8
Tensiune de alimentare (v/ø/hz) 230/1/50
Dimensiuni unitate interioara (l x L x A) 800x275x188
Dimensiuni unitate exterioara (l x L x A) 780x540x250
Greutate unitate interioara (kg) 7.5
Greutate unitate exterioara (kg) 28
Agent frigorific (refrigerant) R410A

 

Montajul este Gratuit!

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme!

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Produse din aceeasi categorie

Inventor Modus Inverter M2MVI-09 9000 BTU

Inventor Modus Inverter M2MVI-09 9000 BTU

Produs disponibil la comanda

Inventor Alfa Inverter A2MVI-18 18000 BTU

Inventor Alfa Inverter A2MVI-18 18000 BTU

Produs disponibil la comanda

Inventor Passion Inverter P2MVI-09 9000 BTU

Inventor Passion Inverter P2MVI-09 9000 BTU

Produs disponibil la comanda