Aparat de aer conditionat LG Standard Inverter V P09RL 9000 Btu/h

Pret: 2609.36 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:
Model:
Producator LG
Cod produs P09RL
Tip 9000
Capacitate de racire:
Minim 3036Btu/h
Standard 8530Btu/h
Maxim 12624Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 3036Btu/h
Standard 10918Btu/h
Maxim 13989Btu/h
Putere consumata:
la racire 670W
la incalzire 840W
Intensitate curent:
la racire 6.5A
la incalzire 6.0A
Temperatura exterioara de functionare:
la racire -10 ~ 48°C
la incalzire -10 ~ 24°C
Caracteristici energetice:
EER 3.73W/W
SEER 6.2
COP 3.81W/W
SCOP 3.8
Clasa de energie racire A++
Clasa de energie incalzire A
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 17
Exterior mc/min. 27
Dezumidificare 1.1l/h
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 39 / 33 / 23 / 19dB(A)
Exterior 47dB(A)
Dimensiuni:
Interior 885 x 285 x 210mm
Exterior 717 x 483 x 230mm
Greutate:
Interior 9kg
Exterior 28kg

 


Filtrul 3M retine substantele nocive, polenul, dar si particulele de praf, trecand mai departe doar aer curat si fara pericole invizibile pentru sanatatea utilizatorului.

1. Incaperea

  • particulele nocive sunt micro virusii, bacteriile, fumul si ciupercile;
  • cu cat dimensiunea particulelor este mai mica, cu atat posibilitatea de a produce astm si boli pulmonare este mai mare.

Boli respiratorii si alergeni de interior

2. Ce este filtrul de protectie?

Filtrul avansat micro protectie 3M imbunatateste eficienta si performanta filtrului plasma ciclotron, care este in sine un sistem de filtrare foarte cuprinzator.

Pasul 1 : Filtrul cu Dubla Protectie Pasul 2 : Filtrul Micro Protectie 3M
Beneficiile Filtrului cu Dubla Protectie Cum functioneaza?
Filtrul poate retine particule de praf de peste 3μm si are functie antibacteriana. Substantele nocive microscopice (0.3μm) sunt retinute cu ajutorul energiei electrostatice pe suprafata filtrului.

Beneficii

Pasul 1

Praful este colectat in filtru.

Pasul 2

Filtrul micro protectie 3M colecteaza particulele de praf incarcate cu ioni negativi.

Pasul 3

Aer purificat

Aparatul de aer conditionat este mentinut curat la interior prin uscare de catre schimbatorul de caldura, apoi este sterilizat cu nano ioni de plasma.

Cum functioneaza

1. Aparatul de aer conditionat se usuca in interior in mod automat dupa utilizare.

2. Germenii si mucegaiul sunt indepartate cu ajutorul functiei de sterilizare cu ioni.

Clasic

Principalele cauze ale mirosului neplacut in aerul conditionat sunt cauzate de mucegai si de bacterii, care se dezvolata in schimbatorul de caldura atunci cand acesta este umed.Beneficiile functiei de auto curatare

Auto curatarea Plasmaster ofera aer curat prin eliminarea bacteriilor, mucegaiului si mirosurilor care se pot acumula in unitatea interioara.

  • Interiorul aparatului este uscat in mod automat dupa utilizare;
  • Functia de sterilizare cu ioni indeparteaza mucegaiul si germenii.

Baleere verticala in 3 pasi automata si orizontala manuala

Reglarea directiei de distribuire a aerului se face automat pe verticala si manual pe orizontala.

Jet Cool

Functia Jet Cool asigura racirea intr-un timp scurt a camerei. In acest mod se distribuie un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grade C.

Auto Restart

In cazul producerii unei pene de curent, la revenirea acestuia, aparatul porneste automat cu setarile de dinainte de pana de curent.

Control activ de energie

Selectati nivelul de consum de energie pe care il doriti cu doar o apasare de buton.

Cum functioneaza

 

  • Mod normal - 100% racire cu un consum de energie de 100%.
  • Pasul 1 (L) - Apasand butonul "Control energie" o data, aparatul va produce 86% racire cu un consum de 75%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 52Hz.
  • Pasul 2 (LL) - Apasand butonul "Control energie" de doua ori aparatul va produce 79% racire cu un consum de 50%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 39Hz.

Functia de control a energiei active

Functia de control a energiei este o modalitate eficienta de a va bucura de racire in timp ce economisiti energie. In ciuda consumului redus de energie, va puteti bucura in continuare de racoare.

Cum se utilizeaza

Cu functia "Control energie" puteti controla nivelul de energie consumat in functie de necesitati.

Mod normal

Camera aglomerata si activitate

Pasul 1

Cateva persoane nu prea active

Pasul 2

Putine persoane nu prea active

Eficienta energetica ridicata

Cel mai inalt nivel de eficienta energetica este asigurat de noua tehnologie Inverter, de schimbatorul de caldura, dar si de imbunatatirea eficientei compresorului si a unitatii Inverter.

Compresor de inalta eficienta

Compresorul rotativ si eficienta motorului

Numarul de conexiuni de aspiratie a fost redus de la doua la una pentru a creste eficienta de compresie a agentului frigorific in timpul functionarii la viteza redusa. Motoarele DC din aparatele de aer conditionat LG se pot lauda ca fiind unele dintre cele mai eficiente din lume.

Ventilator cu motor BDLC

Cuplul si magnetismul puternic ND, oferit de magnetul din neodim, in interiorul rotorului, furnizeaza un volum mare de aer si inalta presiune statica.

Controlul de inalta calitate al vitezei prevede 13 etape diferite care confera aparatului o functionare lina. Exploatarea de mare viteza este disponibila, dar si zgomotul electric si cel mecanic au fost astfel reduse.

Ventilator oblic unic LG

Ventilatorul oblic a redus presiunea suprafetei panzei ventilatorului atunci cand este in contact cu aerul, reducand astfel si zgomotul produs de unitatea interna.

Nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. Spre exemplu, modelele LG P09RK, P12RK au, in modul sleep, un nivel de zgomot de numai 19 dB. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.

Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter a eliminat ciclurile pornire/oprire, aducand astfel o crestere semnificativa a eficientei si a duratei de viata a componentelor individuale.
Principiul acestei tehnologii este de reducere a consumului de energie electrica, prin functionarea continua a compresorului, dar la un nivel mult mai scazut decat cele cu cicluri pornire/oprire.
Avantajul este ca reduce consumul de energie cu pana la 60%, dar in acelasi timp, reduce si nivelul zgomotului produs de unitatea externa.

Economie de energie

Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Inverter

Datorita incalzirii globale a fost acordata o atentie deosebita produselor cu pompa de caldura pentru simplul motiv ca asigura o economie de energie considerabila.
De fapt, eficienta energetica a pompelor de caldura cu tehnologia Inverter este semnificativ mai mare in comparatie cu echipamentele fara aceasta tehnologie. Aparatele LG Inverter asigura o economie de energie consumata de pana la 57% in modul racire, si 66% in modul incalzire.

Mai puternic

Compresor puternic BDLC

Echipamentul de climatizare LG Inverter este dotat cu un compresor BDLC care foloseste un magnet puternic din neodim.

Folosirea acestui tip de compresor a condus la imbunatatirea eficientei comparativ cu modelele conventionale.

Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire

Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire

Noul Inverter DC marca LG a imbunatatit performantele de baza la racire si la incalzire, eliminand grijile pe care le poate aduce o vara torida sau o iarna friguroasa. Performanta la racire a fost imbunatatita cu 15%, iar performanta la incalzire a crescut cu 30%.

 

Montajul este Gratuit !

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme !

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Produse din aceeasi categorie