Split Osaka OHWI09M 9000 BTU

Pret: 656.88 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

1* SPLIT 9000 BTU - OHWI 09M

Sistemele multi-split furnizate de cunoscutul brand japonez, Osaka, se remarca printr-o inalta functionalitate, bazandu-se pe tehnologia de ultima ora, Inverter, care le transforma in unele dintre cele mai eficiente solutii de climatizare existente pe piata.

Specifictii tehnice:

-          Unitatea interna este prevzuta cu functie de dezumificare

-          Putere de racire / incalzire 9000 BTU

-          Pentru o functionare optima, va recomandam sa instalati acest model de sistem aer conditionat in incaperi care dispun de o suprafata intre 12-18 mp.

-          Functii inteligente - > Mod Turbo; auto-curatare (filtrele speciale asigura indepartarea mirosurilor, mucegaiului, bacteriilor etc.), auto-restart (in cazul intreruperilor de curent)

-          Design compact

-          Acces usor pentru a implementa masurile de intretinere necesare, atat pentru unitatea exterioara, cat si pentru unitatile interne

-          Nivel redus de zgomot in timpul functionarii, pentru un confort sporit.

-          Alternativa economica la sistemele clasice, fara inverter. Consumul scazut de energie electrica este o parte semnificativa, mai ales pentru un utilizator interesat sa obtina costuri mai mici la curent, dar si sa contribuie in mod responsabil la protejarea mediului inconjurator.

 

 

Produse din aceeasi categorie

Split Osaka OHWI12M  12000 BTU

Split Osaka OHWI12M 12000 BTU

Produs disponibil la comanda