Hitachi Premium RAK-25PSA Inverter 9000 BTU

Pret: 6688.95 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

CARACTERISTICI:

  • Capacitati de la 1.8 la 4 kW
  • In conformitate cu directivele ERP se situeaza in cadrul eficientei energetice intre A++ si A+++
  • Functia interna de curatare previne dezvoltarea mucegaiului si indeparteaza automat praful din microfiltrele de otel inoxidabil
  • SCOP de la 4.72 si SEER pana la 8.5
  • Construit din otel inoxidabil si cu un sistem avansat de purificare a aerului prin vaporizarea ionizata eliminand astfel mirosurile si distrugand 99% din virusi si bacterii
  • Senzorii de economisire a energiei ajusteaza automat nivelul de racire si de incalzire – si directia fluxului de aer – in functie de gradul de ocupare a camerei
  • Nivel de zgomot de pana la 22 dB(A)
TEHNOLOGIA INOVATOARE PAM
Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15ºC.
Sistem de eficienta ridicata
Echipament de climatizare de inalta eficienta
Metoda de control a vectorului si motorul de eficienta ridicata realizeaza economisirea energiei electrice si functionare optima. Hitachi foloseste metoda de control a vectorului ca un sistem de operare inverter. Acesta permite un control treptatat a ratei de turatie a motorului si a curentului electric astfel incat compresorul efectueaza o functionare extrem de stabila in toate zonele de turatie si o functionare de mare putere in zona de turatie mare. In plus, compresoarele Hitachi sunt foarte performante din punct de vedere al eficientei motorului electric. Compresorul e foarte eficient in zona de turatie redusa in care unitatea de aer conditionat functioneaza frecvent. Prin aceste masuri, economisirea energiei electrice si operarea optima au fost atinse.
Compresor scroll de eficienta ridicata
Compresoarele Hitachi realizeaza economisirea energiei electrice cat si operarea optima in acelasi timp. Mecanismul Whirlpool introdus in aceste compresoare a condus la imbunatatirea eficientei functionarii compresorului. Deoarece cele doua aripi se antreneaza reciproc, procesul de compresie si de evacuare se produc mult mai lin astfel incat procesul de derulare este foarte eficient.
Imbunatatirea formei scroll a compresorului contribuie la scaderea scurgerilor de refrigerant.
Capacitatea de incalzire
Gama Hitachi Premium isi pastreaza capacitatea de incalzire pana la o temperatura exterioara de -15ºC.
Imbunatatirea solutiei constructive a unitatii exterioare:
Marind suprafata schimbatorului de caldura la exterior s-a marit si volumul fluxului de aer. Suprafata schimbatoarelor de caldura ale unitatilor exterioare din noua gama Premium este de 1.5 ori mai mare decat a modelului precedent. Aceasta imbunatatire contribuie la scaderea timpului de dezghetare si cresterea timpului de functionare pe modul incalzire fara mari intreruperi.
Eco senzor
Senzor detectare miscare
  • 2 lentile care functioneaza simultan (in paralel) sesizeaza nivelul circulatiei persoanelor in camera pentru a opera in modul in care sa ofere un consum redus de energie electrica. Gradul de detectie este de 140º.
  • In incalzire, daca nivelul de activitate este mare, senzorul detecteaza aceste conditii si in mod automat isi ajusteaza temperatura, la temperatura mai mica pentru a obtine o economie de energie electrica cat mai mare.
  • In racire, daca nivelul de activitate este foarte redus, senzorul detecteaza conditiile actuale si ajusteaza in mod automat temperatura de operare mai mare pentru a obtine o economie de energie electrica.
Temperatura mai mare pentru a opera cu consum scazut de energie electrica
Supravegherea nivelului de miscare prin lentilele speciale:
Nivelul de localizare
2 lentile de localizare care functioneaza simultan scaneaza spatiul prin impartirea camerei in 3 sectiuni astfel incat sa localizeze pozitia oamenilor in camera. Apoi, fluxul de aer direct sau indirect poate fi selectat pentru confortul dvs.
Vaporizare ionizata
Pastrati camera curata cu generatorul de ioni
Un generator de ioni instalat in unitatea interioara produce vapori ultrafini nano-particule care sunt purtate in ambientul camerei de aerul conditionat. Aceste particule ionizate omoara 99% din virusi, bacterii si ciuperci si de asemenea odorizeaza camera.
Efectul odorizant
Vaporii nano-particule se descompun si indeparteaza mirosuri de bucatarie, tutun sianimale chiar si mirosuri ale hainelor si draperiilor.
Metoda de curatare folosind material inoxidabil
Fara praf
Test de atragere a prafului
Testele au aratat ca folosirea materialelor inoxidabile fac ca atragerea prafului pe suprafete sa fie cu 51% mai mica decat pe suprafetele din plastic. Acesta inseamna injumatatirea timpului de curatare si curatenie maxima.
Comparand caracteristicile tehnice ale plasticului cu otelul se observa ca otelul are o suprafata mult mai neteda ceea ce previne depunerea particulelor de praf in interiorul unitatii de climatizare.
Electricitate statica redusa
Fenomenul de electricitate statica este cel mai des generat de procesul de frecare dintre aer si suprafetele din plastic avand ca efect acumularea de praf in interiorul unitatii de climatizare. Testele au aratat ca aceasta carcasa de otel reduce aproape complet fenomenul de electricitate statica in timpul functionarii si cand aparatul este oprit.
Usor de curatat
Purificarea aerului prin filtru plasma
Ionii negativi sunt emisi de doua generatoare cu plasma. Ionii negativi inconjoara bacteriile si ii poarta catre plasa nanometrica a filtrului unde sunt capturate.

 

Unitate interioara
Capacitate nominala de racire (min-max) (kW) 2.5 ( 0.5-3.4 )
Capacitate nominala de incalzire (min-max) (kW) 3.2 (0.6-5.5)
Putere electrica absorbita - racire (min-max) (kW) 0.47 (0.07-0.96)
Putere electrica absorbita - incalzire (min-max) (kW) 0.57 (0.06-1.41)
Clasa de energie (racire/incalzire) A+++/A++
SEER/SCOP 8.5/4.7
Nivel de zgomot - racire (SL/L/M/H) - dB(A) 22/28/34/42
Nivel de zgomot - incalzire (SL/L/M/H) - dB(A) 22/30/34/42
Debit de aer - racire (L/M/H) (m3/h) 260/320/420/510
Debit de aer - incalzire (L/M/H) (m3/h) 260/370/520/600
Dezumidificare (l/h) 1.4
Dimensiuni (HxLxA) - mm 295x798x233
Greutate (kg) 12
Intensitate curent (A) 2.81/3.37
Alimentare electrica (tensiune/frecventa) 220-230V
Diametrul cablului de comanda (mm2) 3x1.50
Diametru conexiune condens (mm) Ø16mm
Telecomanda Infrarosu
Unitate exterioara
Nivel de zgomot - racire (modul de noapte) - dB(A) 48
Nivel de zgomot - incalzire (modul de noapte) - dB(A) 48
Debit de aer (racire/incalzire) (m3/h) 1860/1620
Dimensiuni (HxLxA) - mm 600x792x299
Greutate (kg) 40
Alimentare electrica (tensiune/faza/frecventa) 230V/1Ph/50Hz
Siguranta electrica (A) 16
Cablu electric (mm) 3x1.50
Cablu de interconectare (mm2) 3x1.50
Dimensiune teava (lichid/gaz) (inch) 1/4 - 1/2
Lungime maxima traseu frigorific/Diferenta nivel (m) 20/10
Cantitatea de freon (kg) 1.35
Preincarcat cu freon (m/g/m) 20
Temperatura externa de functionare - racire (C) -10ºC~43ºC
Temperatura externa de functionare - incalzire (C) -20ºC~21ºC
Refrigerant R410
Tipul compresorului SCROLL

 

Montajul este Gratuit !

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme !

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Produse din aceeasi categorie

Aer Conditionat Dublu Split Haier

Aer Conditionat Dublu Split Haier

Produs disponibil la comanda