Caseta Fujitsu AUYG30LRL Inverter 30000 BTU

Pret: 12916.26 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

Modelul de caseta Inverter cu 4 directii AUYG30LRL fabricat de renumitul producator de solutii de climatizare Fujitsu este compus din unitatea interna AUYG30LRLE si unitatea externa AOYG30LETL.

Caseta Fujitsu 30 000 BTU se inscrie in clasa energetica A++/A+, dovedind o inalta functionare atat pe racire, cat si pe incalzire.

Caracteristici si avantaje oferite de noile casete aer conditionat marca Fujitsu:

- Unitatea interna este prevazuta cu clapete care oscileaza in sus si in jos, automat, curentii de aer suflati fiind setati prin intermediul microcomputerului din dotarea echipamentului ac, in vederea adaptarii la oscilatiile de temperatura a aerului interior.

- Auto-restart. Repornirea aparatului este asigurata in cazul in care survine intreruperea curentului, o data ce este restabilita alimentarea cu electricitate, pastrandu-se setarile configurate anterior.

- Compresorul rotativ de tip Inverter asigura un consum redus energetic.

- Conform setarilor personale si in functie de temperatura aerului, caseta de tavan cu Inverter isi poate schimba in mod automat regimul de functionare, trecand de la racire la incalzire, de exemplu.

- Accesarea modului economic are rol in limitarea consumului maxim energetic

- Control V-Pam - Timer de noapte.

Caseta de aer conditionat este prevazuta cu un microcomputer in vederea modificarii gradate a temperaturii aerului, pana la atingerea unui mediu adecvat pentru somnul din timpul noptii.

- Timer digital programabil.

Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru una dintre setarile: pornit, oprit, pornit-oprit sau oprit-pornit. Optional, puteti alege si functia de resetare saptamanala a timer-ului, modificand temperatura de doua ori zilnic etc.

- Beculetul aprins alerteaza utilizatorii cand este cazul sa curete filtrul, pentru o functionare optima si durabila a sistemului.

- Agent frigorific ecologic R410A.

Produse din aceeasi categorie

Caseta Fujitsu AUYG45LRLB Inverter 45000 BTU

Caseta Fujitsu AUYG45LRLB Inverter 45000 BTU

Produs disponibil la comanda

Caseta Fujitsu AUYG14LVL Inverter 14000 BTU

Caseta Fujitsu AUYG14LVL Inverter 14000 BTU

Produs disponibil la comanda

Caseta Fujitsu AUYG54LRL Inverter 54000 BTU

Caseta Fujitsu AUYG54LRL Inverter 54000 BTU

Produs disponibil la comanda